Opslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (2024)

Super goedkope opslagruimte in Arnhem nodig? In 15 minuten rijdt u via de A348 naar onze opslagvestiging in Dieren of in 15 minuten via de A12 en A18 naar onze opslaglocatie in Doetinchem. Storage Share maakt het voor jou nog makkelijker. Via de site van Storage Sharereserveer je eenvoudig een ruimte. Bekijk de mogelijkheden van onze mini-opslagruimtes op 15 autominuten van Arnhemin Dieren of Doetinchem. De opslagruimtes zijn zowel geschikt voor particuliere inboedels als zakelijke goederen. Je huurt al een opslagruimte van 2 m² vanaf één maand of langer! Heb je hulp nodig met het inschatten van de juiste ruimte? Bel dan snel met onze opslagexpert!

    Toon meer

    Toon meer

    Zo snel huur je een opslagruimte

    chevron_leftchevron_right

    Opslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (1)

    01

    Huur je ruimte online

    Huur een opslagruimte in de buurt. Regel het zelf online of bel ons

    Opslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (2)

    02

    Bezoek de locatie

    Kom naar je gekozen locatie en krijg direct toegang tot je opslagruimte

    Opslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (3)

    03

    Open je opslagruimte

    Met je eigen sleutel heb je zelfstandig toegang tot jouw opslagruimte

    Opslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (4)

    04

    Bewaar je spullen veilig

    Je spullen schoon, droog en beveiligd met 24/7 cameratoezicht

    Daarom kiezen huurders voor onze opslaglocaties in de buurt van Arnhem

    key

    Jouw eigen ruimte
    met je eigen sleutel

    garage_home

    Schone en droge
    opslagruimtes

    camera_video

    Veilig met 24/7
    cameratoezicht

    schedule

    Zelfstandig toegang
    van 7:00 - 23:00 uur

    verified

    Geen bijkomende
    kosten

    headset_mic

    Uitstekende
    klantenservice

    Wil je een opslagruimte huren in de buurt van Arnhem, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de meest moderne, self-storage locaties door heel Nederland.

    Zie wat huurders zeggen over onze opslagruimtes

    chevron_leftchevron_right

    Gerwin Appelman6 juli 2024

    "Zeer nette opslag. Goed bereikbaar met persoonlijke code voor de toegang. Gratis karren beschikbaar op de locatie."

    HoofddorpOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (6)Bekijk review

    Natasja Akker5 juli 2024

    "Snel geregeld super service. Echt een aanrader."

    StadskanaalOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (7)Bekijk review

    Joëlle Spijkerman5 juli 2024

    "Prima bedrijf en plek om spullen op te slaan. De locatie in Zwolle was even zoeken. Het systeem met de deur openen door een nummer te bellen werkt niet altijd goed. Daarnaast moet je bij de ingang langs een hek lopen, dan naar boven om via een deur dan eindelijk bij je opslagruimte te komen. Het ziet er niet heel professioneel uit. De opbergruimtes zelf overigens wel. Fijn dat je ook karren kan lenen om je spullen mee te verslepen."

    Roland Van Moolenbroek5 juli 2024

    "verrassende storage in oud kantoorgebouw! slim om op deze manier leegstand op te vullen. vandaag gehuurd is vandaag beschikbaar! top service."

    Gerco Wiersma5 juli 2024

    "De opslag is zelf verder prima, alleen je kunt weinig als de loft het niet doet. Vandaar 3 sterren"

    LeeuwardenOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (10)Bekijk review

    Britt van Brug4 juli 2024

    "Schoon, netjes, duidelijk. Fijne lift naar de eerste verdieping. Correct klantcontact en een super scherpe prijs."

    Beek en DonkOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (11)Bekijk review

    Linda Wijnands4 juli 2024

    "Prima storage. Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht. Ook zijn de medewerkers bijna altijd bereikbaar en reageren snel op vragen. Stallingen zijn niet goedkoop das de andere kant maar als je het toch nodig hebt is het een uitkomst."

    Herman Hessels3 juli 2024

    "Snel geregeld, en toen het contract getekend was was de toegang ook direct geregeld. Ook telefonisch goed bereikbaar en snelle reactie bij vragen of opmerkingen."

    Wilma Verdonk3 juli 2024

    "De opslagruimte van Storage Share in Kerkrade is een prima locatie. Mooie en ruime ruimtes en goed bereikbaar. Zeer aan te bevelen. Er is sprake van een goed beveiligings systeem. Ook zijn er hulpmiddelen aanwezig zoals trolleys. De ruimtes zijn zuiver en netjes."

    Andy Maartens2 juli 2024

    "Het zoeken naar een geschikte opslag voor mijn spullen was iets nieuws voor me. Dus zorgvuldig een zoektocht naar een geschikte plek. Bij Storage share aangekomen was de keuze niet moeilijk meer. Een nette grote opslagplaats onderverdeeld in een groot aantal units met verschillende afmetingen. Zo kon ik de ideale ruimte(s) vinden en niet teveel betalen. De prijzen zijn al scherp vergeleken met andere opslaglocaties. Je wordt gelijk goed geholpen en de huur was zo geregeld. Zo kan ik later mijn spullen weer veilig, droog en schoon ophalen. Oja, er hangen legio camera's om alles goed te bewaken, wat me toch een veilig gevoel geeft. Al met al zeker tevreden met het vinden van dit opslag bedrijf!!"

    Beek en DonkOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (15)Bekijk review

    Kyaraschool Bakker2 juli 2024

    "Erg vlotte communicatie en de toegang tot de opbergplek is erg goed. Ook is er een goederenlift aanwezig, handig voor grote/zware spullen.Zeer tevreden."

    Sharon Zwiers1 juli 2024

    "Goede opslag, nette locatie, zeer goed bereikbaar."

    HardenbergOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (17)Bekijk review

    Hans Eijssens1 juli 2024

    "Schone, overzichtelijke locatie en opslagruimte. Alles conform afspraak. Lift is langzaam, maar dat is ie bij alle opslagbedrijven. Ik ben tevreden over de prijs/prestatie verhouding."

    Frits Verhoeven1 juli 2024

    "Is een hele mooie ruimte ben er super blij mee alles is ook netjes schoon en hoop er lang plezier van te hebben is echt een aanrader ook wat de prijs betreft"

    DoetinchemOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (19)Bekijk review

    Hans Deboer1 juli 2024

    "Alles is prima gelopen met het verlenenen van toegang to de opslag op zaterdag. ook de afhandeling van het abonnement ging prima. Waarvoor hartelijk dank!"

    Terry Van Lune29 juni 2024

    "Snel geregeld, nette box en makkelijk te bereiken"

    Nikki29 juni 2024

    "Vlotte & duidelijke communicatie, nette opslag. Zijn erg tevreden met hun service!"

    Bianca Munteanu28 juni 2024

    "The person over the phone was nice answered all my questions before renting the space.The storage is spacious and it is quite affordable. The only disadvantage is the elevator which didn’t work."

    LeeuwardenOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (23)Bekijk review

    Theo Jansen26 juni 2024

    "Schoon en goed verzorgd en vriendelijk te woord gestaan."

    DoetinchemOpslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (24)Bekijk review

    Een opslagruimte in Arnhem zonder verborgen kosten

    Ook jij kunt bij Storage Share een vaste of tijdelijke opslagruimtehuren in de buurt van Arnhem. Daarmee ben je verzekerd van een vaste plek voor je spulletjes.Wij garanderen goed bereikbare enveilige opslaglocaties. Een opslagruimte in de buurt van Arnhem huren bij Storage Shareis ookideaal voor inwoners van Doesburg, Eerbeek, Brummen, Rheden of Velp.

    Betrouwbare opslaglocatie Arnhem

    Een wereldreis, in afwachting van je nieuwe woning of ruimtegebrek. Er zijn allerlei redenen om tijdelijk je spullen op te slaan. Bij Storage Share huur je een privéopslagbox met jouw eigen sleutel. Onze opslaglocatiein de buurt vanArnhem issafe, droog en schoon. Je huurt je eigen box voor minimaal één maand en kunt daarna maandelijks gratis opzeggen.

    Opslagruimte huren zonder gedoe

    Wat je ook wilt bewaren en beschermen, bij ons huur je opslagruimte zonder gedoe. Zonder bijkomende kosten voor services waar je helemaal niet op zit te wachten. Kun je advies gebruiken bij het bepalen van het aantal kubieke meters dat je nodig hebt? Neem dancontact op met onze opslagexpert!

    Veelgestelde vragen

    Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

    add_circle

    Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen datje wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken,10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel vaneen eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruikonze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouwspullen. In onze opslagruimte in Dieren of Doetinchem huur je een opslagruimte vanaf 1m³ tot 36m³.

    Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Arnhem?

    add_circle

    De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 55,00 per maand voor een XS (1 m³) tot € 210,00 per maand voor een XXL (36 m³) opslagruimte.

    Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

    add_circle

    Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (1 m³) tot XXL (36 m³),evenals grotere oppervlaktes.Zoek je naar een ruimtevoor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb jemeubelopslagof bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Alsblijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nogwisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wijhebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstandvan Arnhem, in Dieren of Doetinchem, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

    Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Arnhem?

    add_circle

    Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

    Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

    add_circle

    De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

    Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

    add_circle

    Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

    Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

    add_circle

    Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

    Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

    add_circle

    De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

    Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Arnhem?

    add_circle

    De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Arnhem zijn onze opslagruimtes in Dieren & Doetinchem. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [emailprotected].

    Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

    add_circle

    Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen.

    Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

    add_circle

    In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Imboslaan in Dieren.

    Nog meer vragen?

    add_circle

    Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

    Opslagruimte huren in Arnhem - Storage Share (2024)
    Top Articles
    Blackout Curtains Envogue Gem
    Ready Made Blackout Thermal Curtains - Deconovo UK
    Wordscapes Level 5130 Answers
    13 Easy Ways to Get Level 99 in Every Skill on RuneScape (F2P)
    Myexperience Login Northwell
    Obor Guide Osrs
    Select The Best Reagents For The Reaction Below.
    Hello Alice Business Credit Card Limit Hard Pull
    A.e.a.o.n.m.s
    Olivia Ponton On Pride, Her Collection With AE & Accidentally Coming Out On TikTok
    123Moviescloud
    DoorDash, Inc. (DASH) Stock Price, Quote & News - Stock Analysis
    iLuv Aud Click: Tragbarer Wi-Fi-Lautsprecher für Amazons Alexa - Portable Echo Alternative
    Dr Adj Redist Cadv Prin Amex Charge
    Puretalkusa.com/Amac
    Carson Municipal Code
    Libinick
    Project, Time & Expense Tracking Software for Business
    Johnnie Walker Double Black Costco
    Www.patientnotebook/Atic
    At&T Outage Today 2022 Map
    Play Tetris Mind Bender
    Airtable Concatenate
    Myql Loan Login
    The Creator Showtimes Near R/C Gateway Theater 8
    Netwerk van %naam%, analyse van %nb_relaties% relaties
    Spiritual Meaning Of Snake Tattoo: Healing And Rebirth!
    Relaxed Sneak Animations
    Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
    Lbrands Login Aces
    Craigslist Comes Clean: No More 'Adult Services,' Ever
    Jamielizzz Leaked
    Obituaries, 2001 | El Paso County, TXGenWeb
    Salons Open Near Me Today
    Manuel Pihakis Obituary
    Baddies Only .Tv
    Pokemmo Level Caps
    Goodwill Houston Select Stores Photos
    Indiana Wesleyan Transcripts
    Ukg Dimensions Urmc
    Orion Nebula: Facts about Earth’s nearest stellar nursery
    Rs3 Bis Perks
    “To be able to” and “to be allowed to” – Ersatzformen von “can” | sofatutor.com
    Gasoline Prices At Sam's Club
    Discover Things To Do In Lubbock
    Top 40 Minecraft mods to enhance your gaming experience
    Yourcuteelena
    Upcoming Live Online Auctions - Online Hunting Auctions
    Rétrospective 2023 : une année culturelle de renaissances et de mutations
    Koniec veľkorysých plánov. Prestížna LEAF Academy mení adresu, masívny kampus nepostaví
    How to Choose Where to Study Abroad
    Https://Eaxcis.allstate.com
    Latest Posts
    Article information

    Author: Lilliana Bartoletti

    Last Updated:

    Views: 5451

    Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

    Reviews: 80% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Lilliana Bartoletti

    Birthday: 1999-11-18

    Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

    Phone: +50616620367928

    Job: Real-Estate Liaison

    Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

    Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.